Pivovarství : teorie a praxe výroby piva
Kniha pojednává v šestnácti kapitolách o celém procesu výroby piva. V začátku jsou probrány suroviny pro výrobu piva (slad, náhražky sladu, chmel, chmelové přípravky, voda a pomocné materiály), další kapitoly pojednávají o pivovarských kvasinkách, mikrobiální kontaminaci a nomenklatuře enzymů důležitých v pivovarské výrobě. Stěžejní … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 863 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Vydavatelství VŠCHT,
2010
- Vydání:
- Vyd. 1.
- Témata:
- Fyzický popis:
- 863 s. : il. (převážně barev.) ; 25 cm
- Uživatelské určení:
- Určeno studentům bakalářského, magisterského a doktorského studia v daném oboru a pracovníkům pivovarské praxe
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografie a rejstřík
- ISBN:
- 978-80-7080-734-7
Podobné
-
Pokroky v technologii sladu a piva : intenzifikace výroby a zvýšení jakosti
Gabriela Basařová, 1934-2019
-
Mikrobiologická kontrola v pivovarech
Jan Šavel, 1944-
-
Sladařství a pivovarnictví
Gabriela Basařová, 1934-2019