Thajská kuchyně : chutné, zdravé a lákavé exotické pokrmy a jejich variace
Regionální speciality i klasická jídla thajských restaurantů.Něco malého na chuť s pikantními studenými omáčkami,ostrá voňavá kari a exotické dezerty.Tipy na vaření a servírování vhodné kombinace příloh a variace receptů.Velké barevné fotografie a ilustrace surovin s podrobným návodem.Více než 40 receptů.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 95 s. :
- Vydáno:
-
Čestlice :
Rebo Productions,
c1999
- Témata:
- Popis jednotky:
- Obsahuje barevné fotografie
Obsahuje rejstřík - Fyzický popis:
- 95 s. : il.
- ISBN:
- 80-7234-109-X
Podobné
-
Teorie aplikovaných pohybových aktivit pro užití v praxi I
Hana Válková, 1943-
-
Atletika je i hra : metodická příručka pro učitele základní školy
Hana Válková, 1943-
-
Sportovní příprava 2 : atletika
Zdeněk Chromý, 1919-