Babička zavařuje
Rady a návody na zavařování ovoce, zeleniny, hub a masa. Kuchařské předpisy na jídla z vyrobených kompotů a marmelád, naložené zeleniny, zavařeného masa.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 61 s., [8] s. barev. příl.
- Vydáno:
-
Praha :
Agentura V.P.K.,
2004
- Vydání:
- 1. vyd.
- Edice:
- Apetit ;
[vol.] 8
- Témata:
- Fyzický popis:
- 61 s., [8] s. barev. příl.
- ISBN:
- 80-7334-048-8
Podobné
-
Vařím jen pro sebe - i z polotovarů : skleničková kuchařka
Libuše Vlachová
-
Oblíbené saláty
Jiří Kareš, a
-
Dietní recepty redukční
Bohumíra Peychlová
-
Med jako lék
Jiří Kareš, a
-
Muži v zástěře
Pavla Michňová