Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni
Vedle předpisů na přípravu vývarů, polévek, samostatných studených i teplých pokrmů z kapra přináší i návody na vhodné přílohy a omáčky ke kapřím pokrmům. Informuje také o významu rybího masa ve výživě, radí, jak postupovatpři zabíjení, čištění, kuchání, vykostění a stahování kapra aj.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 100 s.
- Vydáno:
-
Čes. Budějovice :
Jihočes. nakl.,
1979
- Vydání:
- 1. vyd.
- Fyzický popis:
- 100 s.
Podobné
-
Studená kuchyně
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Nápoje pro každou příležitost
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Osvěžující nápoje
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Velká česká kuchařka. 1
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Jihočeská houbařská kuchařka
Vilém Vrabec, 1901-1983