Certifikovaná metodika odolnosti ovocných plodin k suchu v in vitro podmínkách
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 33 stran :
- Vydáno:
-
Holovousy :
Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský Holovousy s.r.o.,
2021
- Edice:
- Certifikovaná metodika
- Témata:
- Popis jednotky:
- Nad názvem: Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský Holovousy s.r.o., Univerzita Hradec Králové
- Fyzický popis:
- 33 stran : barevné ilustrace ; 22 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii
- ISBN:
- 978-80-87030-81-3
Podobné
-
Pokročilé systémy pěstování rybízů a angreštů k produkci stolního ovoce
Jiří Kaplan, 1974-