Certifikovaná metodika odolnosti ovocných plodin k suchu v in vitro podmínkách

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Petra Jiroutová
Další autoři:
Zuzana Kovalíková
Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský Holovousy
Univerzita Hradec Králové
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
33 stran :
Vydáno:
Holovousy : Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský Holovousy s.r.o., 2021
Edice:
Certifikovaná metodika
Témata:
Popis jednotky:
Nad názvem: Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský Holovousy s.r.o., Univerzita Hradec Králové
Fyzický popis:
33 stran : barevné ilustrace ; 22 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii
ISBN:
978-80-87030-81-3

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
B0-30287

Podobné