Luskoviny : charakteristika, pěstování, využití
Základní informace o rostlině, odrůdách a jejich šlechtění, technologie pěstování, způsoby sklizně, zužitkování. Několik kuchařských receptů na přípravu luštěninových pokrmů.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 94 stran :
- Vydáno:
-
Praha :
Profi Press s.r.o.,
2018
- Vydání:
- První vydání
- Témata:
- Fyzický popis:
- 94 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii
- ISBN:
- 978-80-86726-85-4
Podobné
-
Semenářská kontrola : příručka úspěšného množitele
Miroslav Houba, 1940-
-
Kuchařka : luštěniny a luskové zeleniny v lidské výživě : recepty z tuzemska i ze světa
Miroslav Houba, 1940-
-
Obiloviny a luštěniny
Radmila Dostálová, 1968-
-
Minimum praktického semenáře
Miroslav Houba, 1940-
-
Luskoviny : pěstování a užití
Miroslav Houba, 1940-