Luskoviny : charakteristika, pěstování, využití

To chci

Základní informace o rostlině, odrůdách a jejich šlechtění, technologie pěstování, způsoby sklizně, zužitkování. Několik kuchařských receptů na přípravu luštěninových pokrmů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Miroslav Houba, 1940-
Další autoři:
Radmila Dostálová, 1968-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
94 stran :
Vydáno:
Praha : Profi Press s.r.o., 2018
Vydání:
První vydání
Témata:
Fyzický popis:
94 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii
ISBN:
978-80-86726-85-4

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
3. NP
V633 A1-7301

Podobné