Pes, který jedl lanýže : příběhy a recepty z Umbrie
Víte, co jsou „nahaté“ ravioly, jak se dělá „svaté víno“ a jak chutná scottadito neboli „spálený prst“? Proč je lepší kupovat králíka i s hlavou a co to znamená, když mají těstoviny „duši“? Kde je hlavní město cibule a jaký moučník upekly ženy z Assisi umírajícímu svatému Františkovi? Americká autorka Suzanne Carreiro … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 397 stran ;
- Vydáno:
-
Praha :
Argo,
2018
- Vydání:
- Vydání první
- Témata:
- Popis jednotky:
- Přeloženo z angličtiny
- Fyzický popis:
- 397 stran ; 22 cm
- ISBN:
- 978-80-257-2492-7
Podobné
-
Večery v Umbrii
Marlena De Blasi, 1952-
-
Toskánsko a Umbrie
Stephen Brewer