Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila

To chci

Ředitel přední kuchařské školy u nás, Pražského kulinářského institutu, Roman Vaněk, je autorem několika kuchařek a gastronomických knih. Jednou z nich je publikace Poklady klasické české kuchyně - moderně zpracovaný průvodce českou jídelní klasikou. Spolu se šéfkuchaři Prakulu Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem vytvořil soubor celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
193 s. :
Vydáno:
Praha : Prakul Production, 2013
Vydání:
Vyd. 8. [i.e. 2. vyd.]
Témata:
Popis jednotky:
Dotisky r. 2014, 2016 - v knize označeno jako 8., 9., 10. a další vydání ; ve skutečnosti jde o 2. vydání a jeho dotisky
Fyzický popis:
193 s. : barev. il. ; 31 cm
ISBN:
978-80-87737-32-3

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
3. NP
V641.55/.56 A1-3801
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
3. NP
V641.55/.56 A1-3801a

Podobné