Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila
Ředitel přední kuchařské školy u nás, Pražského kulinářského institutu, Roman Vaněk, je autorem několika kuchařek a gastronomických knih. Jednou z nich je publikace Poklady klasické české kuchyně - moderně zpracovaný průvodce českou jídelní klasikou. Spolu se šéfkuchaři Prakulu Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem vytvořil soubor … celý popis
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 193 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Prakul Production,
2013
- Vydání:
- Vyd. 8. [i.e. 2. vyd.]
- Témata:
- Popis jednotky:
- Dotisky r. 2014, 2016 - v knize označeno jako 8., 9., 10. a další vydání ; ve skutečnosti jde o 2. vydání a jeho dotisky
- Fyzický popis:
- 193 s. : barev. il. ; 31 cm
- ISBN:
- 978-80-87737-32-3
Podobné
-
Ryby, drůbež, zvěřina
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Dekorace k rakousko-prusko-italské válce v roce 1866
Jindřich Kudrna, 1945-
-
Zelenina a luštěniny
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Snadno & rychle 2 : jednoduché recepty pro každý den
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Maso
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-