Jak se dělá Cidre, Calvados, Pommeau

To chci

Publikace seznamuje nejen s postupy při výrobě cidru a calvadosu, ale přináší též zajímavé informace o historii výroby těchto oblíbených nápojů. Pomůže s výběrem vhodných odrůd jablek, upozorní zároveň na chyby při přípravě calvadosu. Kniha též usnadní orientaci na trhu těchto výrobků a vysvětlí údaje z jejich etiket. Seznamuje celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Helena Uhrová
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
87 s. :
Vydáno:
Praha : Víkend, 2005
Témata:
Fyzický popis:
87 s. : il. ; 21 cm
ISBN:
80-7222-367-4

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
3. NP
V663.2/.3 808 380

Podobné