Kuře pro pány i kmány
Soubor předpisů k rozmanité úpravě kuřecího masa a drůbeží sekané (polotovar).
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 30 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Práce,
1998
- Vydání:
- 1. vyd.
- Edice:
- Sešity domácího hospodaření ;
sv. 229
- Témata:
- Popis jednotky:
- Další údaje o odpovědnosti převzaty z tiráže
- Fyzický popis:
- 30 s. : il. ; 25 cm
- ISBN:
- 80-208-0481-1
Podobné
-
Ovocné pochoutky
Maryna Klimentová, 1905-1987
-
Brambory a bramborová jídla
Marie Havelková
-
Chléb a další druhy pečiva
Jiří Königsmark
-
Připravujeme guláše
Jaroslav Vašák, 1947-
-
Drůbež
Jiří Hlávka