Hygiena a technologie mléka a mléčných výrobků
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 362 s.
- Vydáno:
-
Praha :
Státní pedagogické nakladatelství,
1989
- Vydání:
- 2. přeprac. vyd.
- Témata:
- Fyzický popis:
- 362 s.
- ISBN:
- 80-85114-60-7
Podobné
-
Hygiena a technologie mrazírenských a rybích výrobků
Zdeněk Matyáš, 1923-2002
-
Návody k praktickým cvičením z hygieny mléka a mléčných výrobků
Josef Holec, 1928-
-
Technologie potravin a surovin živočišného původu
Zdeněk Matyáš, 1923-2002
-
Potravinářská technika : výtah z přednášek
Josef Holec, 1928-
-
Technologie potravin a surovin živočišného původu. Část textová
Zdeněk Matyáš, 1923-2002