Potravinářská mikrobiologie

To chci

Zdůrazňuje základní pojmy a zákonitosti obecné mikrobiologie, všímá si přitom činnosti užitečných i škodlivých mikroorganismů v potravinářství. Podává jak přehled systematiky potravinářsky důležitých skupin baktérií, kvasinek a plísní, tak přehled mikrobiologie jednotlivých potravinářských výrob i používaných surovin včetně celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Bohuš Hampl, 1899-1975
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
276 s. :
Vydáno:
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1968
Vydání:
1. vyd.
Edice:
Řada potravinářské literatury (Státní nakladatelství technické literatury)
Popis jednotky:
3000 výt.
Fyzický popis:
276 s. : il.
Uživatelské určení:
Vysokoškolské učebnice pro posluchače fakulty potravinářské technologie Vysoké školy chemicko-technologické v Praze a v Bratislavě
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii a rejstřík

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
133 733a
Absenčně
Načítá se…
SVKHK
Sklad - do 45 min.
133 733

Podobné