Potravinářská mikrobiologie
Zdůrazňuje základní pojmy a zákonitosti obecné mikrobiologie, všímá si přitom činnosti užitečných i škodlivých mikroorganismů v potravinářství. Podává jak přehled systematiky potravinářsky důležitých skupin baktérií, kvasinek a plísní, tak přehled mikrobiologie jednotlivých potravinářských výrob i používaných surovin včetně … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 276 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1968
- Vydání:
- 1. vyd.
- Edice:
- Řada potravinářské literatury (Státní nakladatelství technické literatury)
- Popis jednotky:
- 3000 výt.
- Fyzický popis:
- 276 s. : il.
- Uživatelské určení:
- Vysokoškolské učebnice pro posluchače fakulty potravinářské technologie Vysoké školy chemicko-technologické v Praze a v Bratislavě
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
Podobné
-
Zemědělská mikrobiologie : učebnice pro vysoké školy zemědělské
Václav Káš, 1899-1978
-
Výroba másla
Jaroslav Mašek, 1910-1981
-
Mechanisace udíren
Miloslav Adam, 1928-2013