Bezmasé recepty
Soubor kuchařských předpisů na přípravu polévek, salátů, pomazánek a hlavních jídel bez použití masa.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 31 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Práce,
1998
- Vydání:
- 1. vyd.
- Edice:
- Sešity domácího hospodaření ;
sv. 219
- Témata:
- Fyzický popis:
- 31 s. : il. ; 25 cm
- ISBN:
- 80-208-0447-1
Podobné
-
Chléb a další druhy pečiva
Jiří Königsmark
-
Kroupy, krupice, ovesné vločky
Luboš Babička, 1944-
-
Sušení ovoce a zeleniny v elektrických sušičkách
Marie Martinovská
-
Drůbež
Jiří Hlávka
-
Ovocné pochoutky
Maryna Klimentová, 1905-1987