Jihočeská houbařská kuchařka
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 253 s. :
- Vydáno:
-
České Budějovice :
Jihočeské nakladatelství,
1982
- Vydání:
- 1. vyd.
- Fyzický popis:
- 253 s. : il.
Podobné
-
Houbařský atlas : 180 druhů jedlých a nejjedovatějších hub : 100 osvědčených kuchařských receptů
Miroslav Smotlacha, 1920-2007
-
Žampióny : pěstování a kuchyňská úprava
Miloslav Staněk, 1924-1987
-
Sbíráme lesní plody a houby
Antonín Hrdlička
-
Houby v přírodě a v kuchyni
Miroslav Smotlacha, 1920-2007
-
Zmrazené potraviny v průmyslu a v domácnosti
Miroslav Smotlacha, 1920-2007