Jídlo jako jed, jídlo jako lék

To chci

Je syrová mrkev zdravější než vařená? Většina lidi si myslí, že ANO – v této knize můžete zjistit, proč to není pravda. Mimo jiné se dozvíte, čím po jídle ochráníte své zuby proti zubnímu kazu – stačí oběd či večeři zajíst sýrem. Letité babské pověry jsou tu porovnány s vědeckými výzkumy. Kniha vám také poradí, jak celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři:
Alena Dvořáková
Karl Adamson
Julia Biggová
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
400 s. ;
Vydáno:
Praha : Reader´s Digest Výběr : Reader´s Digest Výběr, 1998
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
Popis jednotky:
Originál: Foods that harm, foods that heal
Dar
Fyzický popis:
400 s. ; 27 cm
ISBN:
80-902069-7-2

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
POBOCKA
DOSPELE
613

Podobné