Technologie přípravy pokrmů : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-čišník, číšník-servírka, a pro hotelové školy. 1

To chci

Použitá a doporučená literatura. - Nejdůl. zákony a vyhlášky.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Hana Sedláčková
Další autoři:
Otoupal, Pavel
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
85 s., [8] s. fot
Vydáno:
Praha : Fortuna, 2002
Vydání:
2., upr. vyd
Témata:
Fyzický popis:
85 s., [8] s. fot
ISBN:
8071688045

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
HLAVNI
DOSPELE
N 641/642
Absenčně
Načítá se…
HLAVNI
DOSPELE
N 641/642
Absenčně
Načítá se…
HLAVNI
DOSPELE
N 641/642

Podobné