Jednoduše & dokonale. Zelenina a luštěniny

To chci

Kniha obsahuje více než 120 barevných fotografií. Téměř 90 nových, nápaditých receptů připravených z běžně dostupných surovin, kde hlavní roli tentokrát hrají luštěniny a zelenina, je v knize tradičně zpracováno osvědčeným způsobem „krok za krokem“.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Další autoři:
Jana Vaňková
Pražský kulinářský institut
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
95 stran :
Vydáno:
Praha : Prakul Production, s.r.o., 2018
Vydání:
První vydání
Edice:
Jednoduše & dokonale (Prakul Production)
Témata:
Popis jednotky:
Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
Fyzický popis:
95 stran : barevné ilustrace, portréty ; 31 cm
ISBN:
978-80-87737-31-6

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
DOSP
641.5
Absenčně
Načítá se…
KY
KY 641.5
Absenčně
Načítá se…
KA
KA 641.5

Podobné