Cukr, sůl, tuk : jak si nás potravinoví obři připoutávají a vytvářejí závislosti

To chci

Zajímavé čtení o tom, jaké taktiky a nezdravé technologie se používají při výrobě a distribuci průmyslově zpracovávaných potravin, jako jsou různé sladké tyčinky a sušenky, bramborové lupínky, polotovary, slazené nealko nápoje a jiné pochutiny plné cukru, soli a tuku. A to vše jen s jediným záměrem - neustálé zvyšování zisků celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Michael Moss, 1955-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
263 stran
Vydáno:
Bratislava : Eugenika, 2015
Vydání:
První vydání
Témata:
Fyzický popis:
263 stran
ISBN:
978-80-8100-413-1

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
SK
SK 338
Absenčně
Načítá se…
KA
KA 338