Grilování
Knize najdete vedle stovky osvědčených receptů, doplněných a upravených, také 40 nových senzačních jídel. Na grilu se naučíte připravovat prakticky vše, včetně ryb, mořských plodů, zeleniny a ovoce. Zvládnete taje ohně i různé grilovací metody, seznámíte se i s méně obvyklými způsoby přípravy a surovinami.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 251 stran, 10 stran obrazových příloh :
- Vydáno:
-
Praha :
Sevruga, s.r.o.,
2015
- Vydání:
- První vydání
- Témata:
- Popis jednotky:
- Obálkový podnázev: 140 moderních grilovacích receptů
- Fyzický popis:
- 251 stran, 10 stran obrazových příloh : barevné ilustrace ; 26 cm
- ISBN:
- 978-80-905710-2-0
Podobné
-
Vejce nebo slepice
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
Taková normální kuchařka : jednoduché recepty z dostupných surovin
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
Šéf na smetaně
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
Na grilu
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
Bravo, šéfe!
Zdeněk Pohlreich, 1957-