Klenoty klasické evropské kuchyně
Nejobsáhlejší kuchařská kniha svou jednoduchostí a zcela novým konceptem receptů psaných tzv.„ krok za krokem“ nadchne úplné amatéry a díky obrovskému množství informací i profesionální kuchaře. Bezpečně tak zaujme čelní místo v knihovně každého milovníka poctivé kuchyně a zásadně přiblíží legendární pokrmy Evropy každému, … celý popis
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 263 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Prakul Production,
2013
- Vydání:
- Vyd. 1.
- Témata:
- Fyzický popis:
- 263 s. : barev. il.
- Bibliografie:
- Obsahuje rejstřík
- ISBN:
- 978-80-87737-06-4 (váz.)
Podobné
-
Jednoduše & dokonale. Maso
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Snadno & rychle 2 : jednoduché recepty pro každý den
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Jednoduše & dokonale. Zelenina a luštěniny
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Jednoduše & dokonale. Kuře
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-