Sedm tváří ovocnářství
Kniha prezentuje ovocnářskou tradici i současnost v oblastech: Nízký Jeseník, Rýmařovsko, Poodří, Hranicko, Moštěnka, Bojkovsko, Horňácko-Ostrožsko. Přináší také výsledky mapování starých a krajových odrůd ovoce, čtenář zde najde také tradiční způsoby zpracování a zajímavé regionální recepty sedmi oblastí Moravy a Slezska.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 136 s. :
- Vydáno:
-
Bruntál :
Místní akční skupina Nízký Jeseník,
2012
- Témata:
- ovocnářství > Slezsko > Morava > oblasti > Česko > krajina > ovoce > odrůdy > ovocné > stromy > zpracování > recepty > tradice > současnost
- Fyzický popis:
- 136 s. : barev. il., mapy
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii
- ISBN:
- 978-80-260-1921-3 (brož.)
Podobné
-
Hlučínské století : obrázky z historie regionu a osudy jeho obyvatel
Jiří Neminář, 1989-
-
Opavský venkov před 100 lety
František Myslivec, 1873-1934