Zpět na výsledky hledání

Hvězdy nám nepřály

To chci

Zajímavá a citlivá knížka o šestnáctileté Hazel, která trpí rakovinou a sblíží se s Augustem, jemuž se podařilo tuto nemoc překonat. Ti dva mladí lidé se výborně doplňují, a navíc je spojuje originální pohled na život i na chorobu, která je postihla. "Nejvtipnější smutný příběh" je napsán s mimořádným smyslem pro humor a sarkasmus a díky autorovu vyprávěčskému talentu vyznívá velmi působivě...

Hlavní autor: John Green, 1977-  
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah: 237 stran
Vydání: Vydání první
Vydáno: Praha : Knižní klub, 2013
Edice: Světový bestseller (Knižní klub)
Témata:
Bibliografie: Obsahuje bibliografii
ISBN: 978-80-242-3821-0
LEADER 01678nam 2200337 i 4500
001 KN3183000000271502
005 20181106093133.0
008 130329s2013 xr |||||||||||||||||cze d
020 |a 978-80-242-3821-0  |q (vázáno) :  |c Kč 299,00 
040 |a OPG001  |b cze  |e rda 
041 1 |a cze  |h eng 
100 1 |a Green, John,  |d 1977-  |7 xx0166548  |4 aut 
240 1 0 |a Fault in our stars.  |l Česky  |7 aun2017958383 
245 1 0 |a Hvězdy nám nepřály /  |c John Green 
250 |a Vydání první 
264 1 |a Praha :  |b Knižní klub,  |c 2013 
300 |a 237 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Světový bestseller 
504 |a Obsahuje bibliografii 
520 |a Zajímavá a citlivá knížka o šestnáctileté Hazel, která trpí rakovinou a sblíží se s Augustem, jemuž se podařilo tuto nemoc překonat. Ti dva mladí lidé se výborně doplňují, a navíc je spojuje originální pohled na život i na chorobu, která je postihla. "Nejvtipnější smutný příběh" je napsán s mimořádným smyslem pro humor a sarkasmus a díky autorovu vyprávěčskému talentu vyznívá velmi působivě... 
653 0 |a romány o mladých  |a láska  |a nemoci  |a rakovina  |a humor  |a USA 
830 0 |a Světový bestseller (Knižní klub) 
910 |a OPG001 
996 |b 318300634085  |l DOSP  |s A  |n 61  |a 0  |t OPG001.318300634085 
996 |b 318300634086  |h OL  |l OL  |s A  |n 52  |a 0  |t OPG001.318300634086 
996 |b 318300634087  |h KY  |l KY  |s A  |n 71  |a 99999  |t OPG001.318300634087 
996 |b 318300634088  |h KA  |l KA  |s A  |n 56  |a 99999  |t OPG001.318300634088 
996 |b 318300646580  |h M/III  |l M  |s A  |n 49  |a 99999  |t OPG001.318300646580 

Podobné