Kouzlo kuchyně Čech a Moravy, aneb, Dědictví našich babiček

To chci

Do detailu popisuje více než 200 receptů české a moravské kuchyně řazené do 17 ti sekcí. Kuchařka obsahuje více než 500 špičkových fotografii, které vás krok za krokem dovedou k dokonalým domácím pokrmům.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
217 s. :
Vydáno:
Praha : Prakul Production, 2012
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
Fyzický popis:
217 s. : il.
Bibliografie:
Obsahuje rejstřík
ISBN:
978-80-905048-8-2

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
SK
SK 641.56
Absenčně
Načítá se…
KY
KY 641.5
Absenčně
Načítá se…
KA
KA 641.56

Podobné