Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila
Roman Vaněk se tentokrát rozhodl vytvořit moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou. Spolu s Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem vytvořili soubor bezmála 200 receptů, včetně české pekařské klasiky. Každý recept je pečlivě popsán a fotograficky zdokumentován. Pro recepty sáhl autor do skutečně klasické české kuchyně, … celý popis
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 191 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Prakul Production,
2012
- Vydání:
- Vyd. 3.
- Témata:
- Fyzický popis:
- 191 s. : barev. il.
- ISBN:
- 978-80-905048-0-6 (váz.)
Podobné
-
Velká kuchařka Čech a Moravy
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Jednoduše & dokonale. Zelenina a luštěniny
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Jednoduše & dokonale. Maso
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Sváteční : spolehlivé recepty, rady a postupy
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Jednoduše & dokonale. Kuře
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-