Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila

To chci

Roman Vaněk se tentokrát rozhodl vytvořit moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou. Spolu s Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem vytvořili soubor bezmála 200 receptů, včetně české pekařské klasiky. Každý recept je pečlivě popsán a fotograficky zdokumentován. Pro recepty sáhl autor do skutečně klasické české kuchyně, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
191 s. :
Vydáno:
Praha : Prakul Production, 2012
Vydání:
Vyd. 3.
Témata:
Fyzický popis:
191 s. : barev. il.
ISBN:
978-80-905048-0-6 (váz.)

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
KA
KA 641.5
Absenčně
Načítá se…
OL
OL 641.5
Absenčně
Načítá se…
KY
KY 641.56

Podobné