Slza komsomolky Čubčí pajšl a další recepty nápojů z krásné literatury
Chcete vědět, jak si připravovali nápoje známí spisovatelé a jejich literární hrdinové, a zároveň se pobavit a potěšit humorem kořeněnou četbou? Pak je tu pro vás vtipný výběr úryvků z české i světové literatury od antiky po současnost, receptů na přípravu známých i zcela originálních, často taky roztodivných nápojů.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 142 s.
- Vydáno:
-
Praha :
Máj : Dokořán,
2002
- Vydání:
- 2. rozš. vyd.
- Témata:
- Fyzický popis:
- 142 s.
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii
- ISBN:
- 80-86643-01-8
80-86569-33-0
Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|---|
Digitální knihovna | Autorsky chráněné | Digitalizovaný dokument | Národní knihovna ČR - Kramerius |
Digitální knihovna | Autorsky chráněné | Digitalizovaný dokument | Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius |
Podobné
O české a německé kultuře
Ferdinand Peroutka, 1895-1978
Hořký kruh : Korespondence s Věrou Fingerovou
Jiří Orten, 1919-1941
Kuchařské recepty vypsané z krásné literatury
Jaroslava Jiskrová, 1949-