Balení potravin
Skripta se věnují problematice balení potravin. Úvod do problematiky balení potravin. Obalové prostředky pro balení potravin. Ochrana potravin obalem. Ekologické aspekty balení potravin. Základní principy konstrukce balících strojů.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 311 stran :
- Vydáno:
-
Praha :
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,
2019
- Vydání:
- Vydání první
- Témata:
- Fyzický popis:
- 311 stran : ilustrace ; 30 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii
- ISBN:
- 978-80-7592-052-2
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
01
|
Načítá se…
|
Fond VŠCHT
|
3.NP, regál 3B/192
|
TP374 .D63 2019 | V Ps 1356 | ||
04
|
Načítá se…
|
Fond VŠCHT
|
3.NP, regál 3B/192
|
TP374 .D63 2019 a | V Ps 1356 a | ||
04
|
Načítá se…
|
Fond VŠCHT
|
3.NP, regál 3B/192
|
TP374 .D63 2019 b | V Ps 1356 b | ||
11
|
Načítá se…
|
Fond VŠCHT
|
Sklad
|
V Ps 1356 c |
Podobné
-
Obaly a obalová technika
Andrea Smejtková, 1963-