Struktura cukerního průmyslu latinskoamerických zemí = Structure of Latin American sugar industry

To chci

Článek se zabývá zpracovatelskými kapacitami v Latinské Americe. Článek hodnotí současný stav zpracovatelských (výrobních) kapacit průmyslu spjatého se zpracováním cukrodárných plodin s ohledem na zaměření produkce, zpracovávanou komoditu a geografickou lokaci. K analýze současných cukrovarnických kapacit jsou využity kontingenční celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Irena Benešová
Další autoři:
Petra Šánová, 1977-
Veronika Brecklová
Josef Pulkrábek, 1950-
Typ dokumentu:
Články
Publikováno v:
Listy cukrovarnické a řepařské. -- ISSN 1210-3306. -- Roč. 134, č. 7-8 (2018), s. 266-271
Témata:
Popis jednotky:
1 obrázek, 1 graf, 5 tabulek
Fyzický popis:
Ilustrace

:


Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Web Neznámá dostupnost Plný text Neznámý
Web Neznámá dostupnost Odkaz Neznámý

Podobné