Měření provozních veličin v cukrovarnictví (část 1.) = Measurement of process variables in sugar industry: Weight measurement - industrial weighing (part 1.). 1. Část, Průmyslové vážení
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Články
- Publikováno v:
- Listy cukrovarnické a řepařské. -- ISSN 1210-3306. -- Roč. 134, č. 1 (2018), s. 41-46
- Témata:
- Popis jednotky:
- 12 obrázků, 4 schémata
- Fyzický popis:
- Ilustrace
Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|---|
Web | Neznámá dostupnost | Online verze | Neznámý |
Web | Neznámá dostupnost | Abstrakt | Národní technická knihovna |
Podobné
-
Bezdotykové snímače provozních veličin - přednosti a omezení. 1. Část
Karel Kadlec, 1938-
-
Teoretické základy bezdotykového měření teploty. 2. Část
Karel Kadlec, 1938-
-
Měřicí technika
Josef Fexa, 1929-