Změny obsahu a kvality vlákniny potravy u obilovin během zpracování : disertační práce

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Iva Wiege
Další autoři:
Evžen Šárka, 1953-
Lucie Jurkaninová
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav sacharidů a cereálií
Typ dokumentu:
Vysokoškolské práce Dizertační práce
Rozsah:
126 stran, 15 různě číslovaných stran :
Témata:
Popis jednotky:
Seznam zkratek
Fyzický popis:
126 stran, 15 různě číslovaných stran : ilustrace (některé barevné)
Bibliografie:
Obsahuje bibliografie

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
11
Načítá se…
Fond VŠCHT
Sklad
V D 4227