Pivovarství : teorie a praxe výroby piva
Kniha pojednává v šestnácti kapitolách o celém procesu výroby piva. V začátku jsou probrány suroviny pro výrobu piva (slad, náhražky sladu, chmel, chmelové přípravky, voda a pomocné materiály), další kapitoly pojednávají o pivovarských kvasinkách, mikrobiální kontaminaci a nomenklatuře enzymů důležitých v pivovarské výrobě. Stěžejní … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- xxxii, 863 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Vydavatelství VŠCHT,
2010
- Vydání:
- Vyd. 1.
- Témata:
- Popis jednotky:
- Seznam zkratek
- Fyzický popis:
- xxxii, 863 s. : il. (převážně barev.)
- Uživatelské určení:
- Určeno studentům bakalářského, magisterského a doktorského studia v daném oboru a pracovníkům pivovarské praxe
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografie a rejstřík
- ISBN:
- 978-80-7080-734-7
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
04
|
Načítá se…
|
Fond NTK
|
3.NP, regál 3B/201
|
TP570 .P58 2010 a | A 45871 a | ||
04
|
Načítá se…
|
Fond NTK
|
3.NP, regál 3B/201
|
TP570 .P58 2010 | A 45871 | ||
02
|
Načítá se…
|
Fond VŠCHT
|
3.NP, regál 3B/201
|
TP570 .P58 2010 b | V Po 526 | ||
04
|
Načítá se…
|
Fond VŠCHT
|
3.NP, regál 3B/201
|
TP570 .P58 2010 c | V Po 526 a | ||
14
|
Načítá se…
|
Fond VŠCHT
|
Sklad
|
V Po 526 b | |||
04
|
Načítá se…
|
Fond VŠCHT
|
3.NP, regál 3B/201
|
TP570 .P58 2010 d | V Po 526 c | ||
14
|
Načítá se…
|
Fond VŠCHT
|
Sklad
|
V Po 526 d | |||
14
|
Načítá se…
|
Fond VŠCHT
|
Sklad
|
V Po 526 e | |||
04
|
Načítá se…
|
Fond VŠCHT
|
3.NP, regál 3B/201
|
TP570 .P58 2010 e | V Po 526 f | ||
24
|
Načítá se…
|
VŠCHT ústavy
|
319 ÚB
|
V 6814 | |||
22
|
Načítá se…
|
VŠCHT ústavy
|
319 ÚB
|
V 6815 | |||
14
|
Načítá se…
|
Fond VŠCHT
|
Sklad
|
V Po 526 g | |||
11
|
Načítá se…
|
Fond VŠCHT
|
Sklad
|
V Ar 1 | |||
24
|
Načítá se…
|
VŠCHT ústavy
|
319 ÚB
|
V 6818 | |||
22
|
Načítá se…
|
VŠCHT ústavy
|
319 ÚB
|
V 6819 | |||
22
|
Načítá se…
|
VŠCHT ústavy
|
319 ÚB
|
V 6820 | |||
22
|
Načítá se…
|
VŠCHT ústavy
|
319 ÚB
|
V 6821 | |||
22
|
Načítá se…
|
VŠCHT ústavy
|
319 ÚB
|
V 6822 | |||
22
|
Načítá se…
|
VŠCHT ústavy
|
319 ÚB
|
V 6823 | |||
24
|
Načítá se…
|
VŠCHT ústavy
|
324 ÚKP
|
V 3203 |
Podobné
-
Racionalizace a modernizace postupů zvýšení koloidní stability piva
Gabriela Basařová, 1934-2019
-
Chemické procesní inženýrství a simulační metody I : teoretické podklady
Tomáš Vaněk, 1949-