Proč pláčeme při krájení cibule? : plus 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla

To chci

Kniha se zabývá chemickými a fyzikálními pochody, které se skrývají za různými vlastnostmi běžných potravin a nápojů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Andy Brunning
Další autoři:
Petr Somogyi
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
152 stran :
Vydáno:
Praha : Grada Publishing, a.s., 2019
Vydání:
První vydání
Témata:
Popis jednotky:
Obálkový podnázev: + 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla
Fyzický popis:
152 stran : ilustrace ; 17 x 19 cm
Bibliografie:
Obsahuje literaturu
ISBN:
978-80-271-0773-5

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
001
K 93139