Jak správně jíst

To chci

Živiny znamenají víc než se jen živit, neboť výživa a požitek ze života patří úzce k sobě. Správná výživa podporuje zdraví a vede k pozitivnímu životnímu postoji. Lékař a specialista na výživu R. Dahlke ve svém stěžejním díle popisuje tři pilíře zdravé výživy: – vyváženost, tj. smysluplný poměr bílkovin, tuků a uhlohydrátů; celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Lise Bourbeau, 1941-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
190 s. ;
Vydáno:
Bratislava : Eugenika, 2012
Vydání:
1. vyd.
Témata:
Popis jednotky:
Z francouzského originálu ... přeložila Marie Bervicová
Obálkový podnázev: jen ty sám můžeš změnit způsob přemýšlení o věcech, které máš rád
Na obálce. poznej, kdy máš a kdy nemáš hlad, naslouchej potřebám svých tří těl, souvislost mezi bolestí, stravou a tím, kolik vážíme, vztah mezi uvědoměním si a tloustnutím, důvody proč jíme, nejez, co ti nechutná
Fyzický popis:
190 s. ; 20 cm
ISBN:
978-80-8100-290-8

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
001
K 87668

Podobné