Tegralové pečivo : --a další pokrmy z Tegralu
Základní surovina TEGRAL je vyrobena výhradně z „oživlého“ naklíčeného obilí či jedlých semen. Právě díky tomuto přírodnímu postupu a šetrnému zpracování má finální výrobek pečivo z TEGRALU mimořádně vysokou nutriční hodnotu (vitaminy, minerální látky, enzymy a velký obsah vlákniny). Jeho častá konzumace prospěje i … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 92 s., [8] s. obr. příl. : barev. il. ; 22 cm
- Vydáno
-
Benešov :
Start,
2000
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- Popis jednotky
- Foto Jan Brunclík
- Bibliografie
- Obsahuje rejstřík a literaturu
- ISBN
- 80-86231-13-5
Instituce
- Husova knihovna Říčany
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- Knihovna Bedřicha Beneše Buchlovana Uherské Hradiště
- Knihovna Kroměřížska
- Knihovna města Hradce Králové
- Knihovna Ústeckého kraje
- Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
- Krajská knihovna v Pardubicích
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Městská knihovna Břeclav
- Městská knihovna Hodonín
- Městská knihovna Most
- Městská knihovna Pelhřimov
- Městská knihovna Semily
- Městská knihovna v Českém Krumlově
- Městská knihovna v Praze
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Národní lékařská knihovna (aktuální záznam)
- Souborný katalog ČR
- Středočeská knihovna v Kladně
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
- Vědecká knihovna v Olomouci