Tradiční čínská kuchyně

To chci

Jak se vaří a jí po čínsku Čínská filozofie tvrdí, že dobré jídlo vyrovnává jin a jang, potěší duši a přivádí do těla nezbytnou energii a základní kameny života. Proto je každodenní zdravá výživa samozřejmostí a kuchyně je chutná, lehká a dobře stravitelná. Navíc čínské pokrmy příjemně zasytí, aniž byste přetáhli celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Yongkang Li, 1950-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
96 s. :
Vydáno:
V Praze : Euromedia Group - Ikar, 2006
Vydání:
Vyd. 1.
Edice:
Zdravá výživa
Témata:
Popis jednotky:
Z německého originálu přeložila Alena Bezděková
Obálkový podnázev: Nauka o výživě v tradiční čínské medicíně, více než 50 receptů pro upevnění zdraví, sedmidenní kůra pro lepší imunitní systém
Fyzický popis:
96 s. : il. ; 22 cm
Bibliografie:
Obsahuje rejstřík
ISBN:
80-249-0689-9

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
001
K 81861

Podobné