Domácí konzervování ovoce a zeleniny

To chci

První část obsahuje popis konzervačních postupů (sterilace, chemická a biologická úprava, sušení, chlazení) a základních operací při zavařovaní ovoce a zeleniny v domácnosti. Další část přináší předpisy na výrobu domácích kompotů, džemů, marmelád, klevel, ovocných rosolů, povidel, protlaků, ovocných sýrů, past, moštů, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Božena Hostašová
Další autoři:
Eduard Němec
Libuše Vlachová
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
273 s., 16 s. barev. obr. příl. :
Vydáno:
Praha : Avicenum, 1980
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
Popis jednotky:
Il. tit. list
Obálka a vazba: Daniela Havlíčková
40000 výt.
Rejstřík technologických postupů
Fyzický popis:
273 s., 16 s. barev. obr. příl. : il. ; 8°

:


Instituce