Lidové hrnčířství v českých zemích

To chci

S použitím věcných, archivních i metodologických a gnoseologických pramenů, jakož i živé paměti lidí podnikl autor touto knihou "první systematický pokus o klasifikaci lidové hrnčiny". Analyzuje výrobní a společenské vztahy vtéto oblasti tvorby, určuje povahu jejích produktů zhruba od 17. do přelomu 19. a 20. století a vystihuje tehdejší celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Vladimír Scheufler, 1922-1995
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
222, [2] s. :
Vydáno:
Praha : Academia, 1972
Vydání:
1. vyd.
Popis jednotky:
Pozn.
Zkr.
Opr.
S obr. v textu
Obálka a vazba: Vladimír Kalenský
V tir. uvedeno chybně vročení 1971
Něm. souhrn
Přehl. lit.
Jmenný, místní a věcný rejstřík
Fyzický popis:
222, [2] s. : [57] s. fot. a barev. fot. příl. [4] mp. ; 8°

:


Knihovna má i další záznam(y) pro tuto publikaci: záznam 1 (aktuální záznam), záznam 2

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
SKLADIŠTĚ
KLEMENTINUM
Č 015230

Podobné