Domácí jogurt, tvaroh a sýr

To chci

Vyrobit sýr dokáže každý! Udělat si domácí mléčné výrobky? Není nic snadnějšího! Autorka této knížky má také jenom „docela normální“ kuchyň. S těmi nejjednoduššími pomůckami vyrábí jogurty, podmáslí, čerstvé či plísňové sýry, kořeněné tvrdé sýry a spoustu dalších věcí. V této knize vysvětluje různé metody celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Cosima Bellersen Quirini, 1960-
Další autoři
Alice Kavinová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
144 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
Vydáno
Praha : Vašut, 2021
Vydání
České vydání první
Témata
Popis jednotky
Z němčiny přeložila Alice Kavinová
Terminologický slovník
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-7541-265-2

:


Instituce