Certifikovaná metodika odolnosti ovocných plodin k suchu v in vitro podmínkách

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Petra Jiroutová
Další autoři:
Zuzana Kovalíková
Univerzita Hradec Králové
Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský Holovousy
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
33 stran :
Vydáno:
[Holovousy] : Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský Holovousy s.r.o., 2021
Edice:
Certifikovaná metodika
Témata:
Popis jednotky:
Nad názvem: Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský Holovousy s.r.o., Univerzita Hradec Králové
Fyzický popis:
33 stran : barevné ilustrace ; 22 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografie
ISBN:
978-80-87030-81-3

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 H 430572
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
I 617434

Podobné