Oheň a dým
Originální kuchař Michal Hugo Hromas připravuje všechna jídla na ohni, ať už na roštu, v kotlíku či tažínu nebo jinými technikami. Ve své první autorské kuchařce Oheň a dým seznámí čtenáře s taji kolem zakládání ohně, s jednotlivými technikami vaření na ohni, s vybavením, které používá, a které láskyplně nazývá „můj … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 278 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
- Vydáno
-
Praha :
Euromedia Group,
2020
- Vydání
- Vydání první
- Edice
- Esence
- Témata
- Popis jednotky
- Obsahuje rejstříky
- ISBN
- 978-80-242-6774-6
Instituce
- Chomutovská knihovna
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- K3 Bohumín - středisko KNIHOVNA
- Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
- Knihovna Bedřicha Beneše Buchlovana Uherské Hradiště
- Knihovna města Mladá Boleslav
- Knihovna města Olomouce
- Knihovna Petra Bezruče v Opavě
- Knihovna Ústeckého kraje
- Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
- Krajská knihovna Karlovy Vary
- Krajská knihovna Vysočiny
- Masarykova veřejná knihovna Vsetín
- Městská knihovna Břeclav
- Městská knihovna Chrudim
- Městská knihovna Jihlava
- Městská knihovna Klatovy
- Městská knihovna Litvínov
- Městská knihovna Pelhřimov
- Městská knihovna Písek
- Městská knihovna v Praze
- Městská knihovna ve Svitavách
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR (aktuální záznam)
- Regionální knihovna Karviná
- Souborný katalog ČR
- Středočeská knihovna v Kladně
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
- Vědecká knihovna v Olomouci