Domácí špajzka

To chci

Návody na zpracování ovoce a zeleniny, hub, ořechů, bylin ap. Mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení. Recepty na přípravu kompotů, džemů, sirupů, čajů ad.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Kamila Procházková
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
307 stran :
Vydáno:
Brno : CPress, 2019
Vydání:
1. vydání
Témata:
Fyzický popis:
307 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
ISBN:
978-80-264-2698-1

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
II 215369
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM 3
sklad
54 F 150990

Podobné