Herbář, aneb, Příroda ve vaší kuchyni
Když se prolne svět starých apatykářů a lékařů se světem kuchařů, přidají se k nim botanici a mistři malíři, vznikne kniha pro radost všem dnešním zvídavým mlsounům a ctitelům říše rostlin. Rostliny jako jídlo, rostliny jako lék – dvě samozřejmá spojení, která tvoří jeden celek. Apatyka na talíři se snaží ukázat, jak … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 323 stran :
- Vydáno:
-
V Praze :
Fortuna Libri,
2018
- Vydání:
- První vydání
- Témata:
- Popis jednotky:
- Slovensko-česko-latinský slovník
- Fyzický popis:
- 323 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografie, bibliografické odkazy a rejstříky
- ISBN:
- 978-80-7546-173-5
Podobné
-
Herbář, aneb, Stromy a keře
Jaroslava Bednářová
-
Herbář, aneb, Od anděliky k žindavě
Jaroslava Bednářová