Domácí řeznická kuchařka

To chci

Rady, jak postupovat při domácí porážce vepře, návody k výrobě uzenin (párků, vuřtů, klobás, salámů), speciálních zabijačkových výrobků (tlačenek, jaternic, jelítek, paštik, huspenin ad.), technika uzení, výroba konzerv.Pokrmy lze vyrobit i v bytě z nakoupeného masa. Doplněno kapitolou, jak si postavit domácí udírnu, návodem celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Josef Dušátko
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
163 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh :
Vydáno:
Brno : CPress, 2018
Vydání:
4. vydání, 2. vydání v nakladatelství CPress
Témata:
Popis jednotky:
Obsahuje rejstřík
Fyzický popis:
163 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace ; 23 cm
ISBN:
978-80-264-1979-2

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
II 208682
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 H 406930

Podobné