Domácí řeznická kuchařka
Rady, jak postupovat při domácí porážce vepře, návody k výrobě uzenin (párků, vuřtů, klobás, salámů), speciálních zabijačkových výrobků (tlačenek, jaternic, jelítek, paštik, huspenin ad.), technika uzení, výroba konzerv.Pokrmy lze vyrobit i v bytě z nakoupeného masa. Doplněno kapitolou, jak si postavit domácí udírnu, návodem … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 163 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh :
- Vydáno:
-
Brno :
CPress,
2018
- Vydání:
- 4. vydání, 2. vydání v nakladatelství CPress
- Témata:
- Popis jednotky:
- Obsahuje rejstřík
- Fyzický popis:
- 163 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace ; 23 cm
- ISBN:
- 978-80-264-1979-2
Podobné
-
Zabijačka, aneb, Receptář vepřových hodů
Josef Dušátko
-
Řeznická kuchařka
Josef Dušátko
-
Klobásy a paštiky : 96 předpisů
Josef Dušátko
-
Chalupář udí a vaří
Josef Dušátko
-
Kouří se nám z udírny : uzení, grilování, rožnění
Josef Dušátko