Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu : sborník příspěvků z jedenácté mezinárodní vědecké konference : 4. dubna 2018
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 146 stran :
- Vydáno:
-
Brno :
Vysoká škola obchodní a hotelová,
2018
- Vydání:
- 1. vydání
- Témata:
- Fyzický popis:
- 146 stran : barevné ilustrace, mapy ; 21 cm + 1 DVD
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
- ISBN:
- 978-80-87300-98-5
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Omezená dostupnost
|
Načítá se…
|
DIGIT. A MULTIMED. DOK.
|
sklad
|
CD-ROM | Zc 027274 | ||
Omezená dostupnost
|
Načítá se…
|
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
|
sklad
|
CD-ROM | MM 010565 | ||
Prezenčně
|
Načítá se…
|
SKLAD KLEMENTINUM
|
sklad
|
text | 54 H 403267 | ||
Omezená dostupnost
|
Načítá se…
|
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
|
sklad
|
text | I 587250 |