Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu : sborník příspěvků z jedenácté mezinárodní vědecké konference : 4. dubna 2018

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři:
Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu (konference)
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
146 stran :
Vydáno:
Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová, 2018
Vydání:
1. vydání
Témata:
Fyzický popis:
146 stran : barevné ilustrace, mapy ; 21 cm + 1 DVD
Bibliografie:
Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
ISBN:
978-80-87300-98-5

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Omezená dostupnost
Načítá se…
DIGIT. A MULTIMED. DOK.
sklad
CD-ROM Zc 027274
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
CD-ROM MM 010565
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
text 54 H 403267
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
text I 587250