Výskyt Listeria monocytogenes v potravinách a riziko onemocnění pro člověka
Příručka pro pracovníky v potravinářsví, kteří musejí konrolovat zdravotní nezávadnost potravin. Je zaměřena zejména na bakterii Listeria monocytogenes.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 151 stran :
- Vydáno:
-
Praha :
Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny,
2018
- Vydání:
- 1. vydání
- Témata:
- Popis jednotky:
- Název z obálky
Pod názvem: Publikace pracovní skupiny pro bezpečnost potravin při ČTPP - Fyzický popis:
- 151 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 21 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
- ISBN:
- 978-80-88019-31-2