Vplyv rôznych kŕmnych doplnkov na obsah tuku a oxidačnú stabilitu kuracieho mäsa = The effect of different feed additives on fat content and oxididation stability of chicken meat : vedecká monografia

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Marek Bobko
Další autoři:
Peter Haščík , Alica Bobková , Miroslav Kročko , Tomáš Tóth
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
112 stran ;
Vydáno:
Český Těšín : 2 Theta, 2017
Vydání:
1. vydání
Témata:
Popis jednotky:
100 výtisků
Fyzický popis:
112 stran ; 24 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii
ISBN:
978-80-86380-90-2

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
II 203380
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM 3
sklad
54 F 140485

Podobné