Kuře
Téměř 80 receptů připravených z běžně dostupných surovin, kde hlavní roli hraje kuře, je zpracováno osvědčeným systémem "krok za krokem".
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 93 stran :
- Vydáno:
-
Praha :
Prakul Production, s.r.o.,
2017
- Vydání:
- První vydání
- Edice:
- Jednoduše & dokonale
- Témata:
- Popis jednotky:
- Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
- Fyzický popis:
- 93 stran : barevné ilustrace ; 31 cm
- ISBN:
- 978-80-87737-30-9
Podobné
-
Ryby, drůbež, zvěřina
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Zelenina a luštěniny
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Snadno & rychle
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Maso
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-