Nejlepší dostupné techniky (BAT) používané v potravinářské, asanační a zemědělské výrobě

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Petra Daťková
Další autoři:
Lucie Svobodová
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
64 stran :
Vydáno:
Praha : Ministerstvo zemědělství, 2017
Témata:
Fyzický popis:
64 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
ISBN:
978-80-7434-371-1

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
I 579015
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 H 395899

Podobné