Zeleninová kuchařka : z farmy přímo na váš stůl : bez masa, bez mléka, bez vajec, méně lepku, méně cukru

To chci

Co vlastně jíst, když nechceme konzumovat tolik masa, mléčných produktů, cukru a lepku? Vyzkoušejte nejoblíbenější a osvědčené postupy šéfkuchaře, který denně připravuje zdravé, výživné a chutné menu plné zeleniny, luštěnin a zdravých obilovin, jako jsou například jáhly, pohanka či quinoa. Všechny recepty jsou veganské – celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Petr Klíma
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
204 stran : barevné ilustrace, portréty ; 25 cm
Vydáno
Praha : Smart Press, 2017
Vydání
Vydání první
Edice
Jídlo jako lék
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-87049-97-6

: