Zavařování : podle našich babiček i moderně

To chci

Recepty na zavařování ovoce, příprava marmelád, džemů, želé, rosolů, povidel, nakládaného ovoce, pečeného čaje, zavařování a kvašení zeleniny.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Růžena Přibylová, 1970-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
160 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh :
Vydáno:
V Praze : Fortuna Libri, 2017
Vydání:
V nakladatelství Fortuna Libri vydání první
Témata:
Fyzický popis:
160 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh : barevné ilustrace ; 21 cm
ISBN:
978-80-7546-096-7

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
I 577098
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 H 393641

Podobné