Certifikovaná metodika QJ1210300 CM5 s názvem "Postup izolace celkové bakteriální DNA ze sýrů s dohřívanou sýřeninou pro následnou molekulárně-biologickou analýzu"

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Eva Šviráková
Další autoři:
Andrea Mühlhansová , Irena Němečková , Markéta Jelínková , Jürgen Felsberg
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
16 listů ;
Vydáno:
V Praze : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, [2016]
Edice:
Certifikovaná metodika
Témata:
Fyzický popis:
16 listů ; 30 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografie
ISBN:
978-80-7080-977-8

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 D 195384
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
III 229658

Podobné